ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο: Δύο αδέλφια χτύπησαν την υπερήλικη μητέρα τους και την αδερφή τους

αδιανόητο-δύο-αδέλφια-χτύπησαν-την-υπ-917956

Οι δύο αδερφοί συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες όχι μόνο για ενδοοικογενειακή βία, αλλά και για απείθεια και εξύβριση σε βάρος των αστυνομικών

Ένα αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης την Καθαρά Δευτέρα όταν δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 62 ετών φέρεται να χτύπησαν την υπερήλικη μητέρα και την αδερφή τους.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σημειώθηκε στην περιοχή της Θερίσου, στο σπίτι όπου ζουν μητέρα και κόρη, ηλικίας 90 και 50 ετών, αντιστοίχως.

Οι δύο αδερφοί φέρονται να εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν τις δύο γυναίκες, προκαλώντας τους ελαφρές σωματικές βλάβες, χωρίς, ευτυχώς, να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών εμφανίζεται να έπιασε από το λαιμό την 90χρονη μητέρα του.

Οι δύο γυναίκες ενημέρωσαν για το συμβάν την Αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν την αντίσταση των δύο ανδρών.

Οι δύο αδερφοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες όχι μόνο για ενδοοικογενειακή βία, αλλά και για απείθεια και εξύβριση σε βάρος των αστυνομικών.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου