ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Χυδαίες εκφράσεις από ιερέα στη Σαλαμίνα – Έβριζε τους πιστούς, δείτε βίντεο

σαλαμίνα-χυδαίες-εκφράσεις-από-ιερέα-917881

«Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς» έλεγε ο ιερέας ο οποίος συνελήφθη και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε με ιερέα στη Σαλαμίνα ο οποίος συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος επειδή έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε κτίριο που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας που λειτουργούσε.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Star, φαίνεται ο ιερέας ο οποίος όχι μόνο καταριέται πιστούς αλλά τους… στολίζει και με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας.

«Nαι με εντολή εισαγγελέα το έχω βάλει το τηλέφωνο. Να’στε καλά, στο καλό! O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς» έλεγε.

Επίσης, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής καταγγέλει πως ο συγκεκριμένος ιερέας έχει χειροδικήσει εναντίον της και μάλιστα, δύο φορές.

«Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμη και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά, την άλλη φορά μου είχε πιάσει από δω και με πέταξε του απέξω», δήλωσε η γυναίκα.

Το Σάββατο το πρωί ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από μήνυση των μελών του εξωραϊστικού συλλόγου, πως πήγαν να κάνουν διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία τους, που βρίσκονται στο προαύλιο της εκκλησίας και αυτός τους κλείδωσε μέσα.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου