ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ευελπίδων ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι επιδιώκει – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

στην-ευελπίδων-ο-μπάμπης-αναγνωστόπο-915364

Τι λένε οι γονείς της άτυχης Καρολάιν

Με στόχο να «σπάσει» την πρωτόδικη ποινή των ισοβίων ο 34χρονος Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος κατηγορούμενος για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση του κουταβιού τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021, έφτασε πριν από λίγο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Η μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από το σημείο.

Τι επιδιώκει

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αλλά και η γυναίκα συνήγορος που την επέλεξε να τον εκπροσωπήσει, αναμένεται να δώσουν εκ νέου αυτήν την μάχη , ελπίζοντας πως οι Εφέτες θα καταλήξουν σε μία ευμενέστερη κρίση για τον 34χρονο πιλότο.

Απέναντι τους θα έχουν τους γονείς της Καρολάιν που μεγαλώνουν την κόρη της οι οποίοι αξιώνουν να μην μειωθεί η ποινή του Αναγνωστόπουλου «ούτε μία μέρα».

Για αυτούς, ο 34χρονος θα είναι πάντα ο δολοφόνος του παιδιού τους, ο άνθρωπος «που σκότωσε την όμορφη κόρη μου με μία δειλή πράξη», όπως είχε πει σε συνέντευξη του ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς ζητώντας «Δικαιοσύνη».

Θα είναι ο άνθρωπος «που μου ζήτησε να πληρώσω για το φέρετρο του παιδιού μου» όπως μετέφερε στο πρώτο δικαστήριο ότι της είπε η μητέρα του θύματος Σούζαν Λυραράκη -Κράουτς, στενή φίλη της που κατέθεσε.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου