ΕΛΛΑΔΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Live οι ανακοινώσεις για τους συνταξιούχους

κυριάκος-μητσοτάκης-live-οι-ανακοινώσει-913512

Στην Κοζάνη η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού

Συνέντευξη τύπου στην οποία, μεταξύ άλλων, αναμένεται να ανακοινώσει την ενίσχυση των συνταξιούχων που δεν είδαν αυξήσεις τον Ιανουάριο λόγω της προσωπικής διαφοράς παραχωρεί αυτή την ώρα στην Κοζάνη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Έχουμε πια τη βεβαιότητα του δημοσιονομικού χώρου, για να ανακουφίσουμε και όσους αδικούνται ακόμα από την προσωπική διαφορά Κατρούγκαλου» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας προαναγγέλοντας τις σημερινές εξαγγελίες.

Όπως είπε, δε, το πρωί της Τρίτης στη Φλώρινα «δεν θέλουμε να υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας». «Σας είχα πει ότι θα κάνω την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και θα δημιουρήσουμε θέσεις εργασίας και το πετύχαμε. Ειδικά για τη δυτική Μακεδονία έδωσα αγώνα στις Βρυξέλλες για να εξασφαλίσουμεπ πρόσθετους πόρους για να κάνουμε πράξη το σχέδιο δίκαιης μετάβασης» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε κατοίκους της πόλης.

«Κάποιοι τώρα έρχονται και κλαίγονται και λένε ότι θα καταργήσουν τον νόμο τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν, όμως οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι τσάκισαν τις συντάξεις τους, με ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, όπως δεν ξεχνούν, επίσης, ότι για πρώτη φορά είδαν αυξήσεις στις συντάξεις από αυτή την κυβέρνηση» είπε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης για το θέμα της στήριξης των συνταξιούχων.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου