ΕΛΛΑΔΑ

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Το πρόγραμμα & τα εξεταστικά κέντρα

γραπτός-διαγωνισμός-ασεπ-το-πρόγραμμ-910194

Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων ανακοίνωσε τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα εξετασθούν το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 οι υποψήφιοι αλλά και το πρόγραμμα των εξετάσεων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (πρόσκληση – προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ). Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις 9π.μ στην Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας με μέγιστη διάρκεια εξέτασης τις 2 ώρες και 45 λεπτά.

Στη συνέχεια, στις 2.30 μμ θα εξεταστούν στις Γενικές Γνώσεις, με τη διάρκεια της εξέτασης να είναι οι 2 ώρες και 30 λεπτά.

ΑΣΕΠ: Τα εξεταστικά κέντρα

Και στα δύο μαθήματα οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα 1 ώρα νωρίτερα. Τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα εξεταστούν, οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) εισάγοντας ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ή ταυτότητα. Το ΑΣΕΠ επισημαίνει ότι αιτήματα υποψηφίων για αλλαγές εξεταστικών κέντρων δεν γίνονται δεκτά.

Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός αυτός αφορά 5.124 μόνιμες θέσεις σε φορείς του Δημοσίου και πως σε αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος οι υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ, αντίστοιχα), συμπεριλαμβανομένων των πτυχιούχων με τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό αρκεί να διαθέτουν πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το ΙΤΕ ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον ΔΟΑΤΑΠ.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου