ΕΛΛΑΔΑ

Στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Αμίλητος ο Μάνος Δασκαλάκης

στο-δικαστήριο-η-ρούλα-πισπιρίγκου-908907

Δείτε φωτογραφίες – Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται ότι θα είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει στο για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο Μάνος Δασκαλάκης, που αναμένεται ότι θα είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αμέσως κατευθύνθηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού.

Λίγο αργότερα, στο δικαστήριο μεταφέρθηκε, συνοδευόμενη από αστυνομικές δυνάμεις και η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της αλλά και η αδελφή της Δήμητρα.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται πριν ένα χρόνο, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε δωμάτιο νοσοκομείου. Όπως αποκαλύφθηκε, το προηγούμενο διάστημα τραγικό θάνατο είχαν βρει και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, Μαλένα και Ίριδα.

Ύστερα από μήνες ερευνών η Ρούλα Πισπιριγκού, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ενώ πριν λίγες μέρες τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.

diki_pispirigkou__2_
diki_pispirigkou__3_
diki_pispirigkou__4_
diki_pispirigkou__5_
diki_pispirigkou__6_
diki_pispirigkou__7_
diki_pispirigkou__9_
diki_pispirigkou__10_
diki_pispirigkou__11_
diki_pispirigkou__12_
diki_pispirigkou__13_
diki_pispirigkou__14_
diki_pispirigkou__15_
diki_pispirigkou__1_

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου