ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε εστιατόριο – Βίντεο ντοκουμέντο

θεσσαλονίκη-καρέ-καρέ-η-εισβολή-διαρρ-907840

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης και έφυγαν με ένα τάμπλετ στα χέρια τους και αρκετά χρήματα από το ταμείο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας (23.01.2023) σε κατάστημα εστίασης με φαλάφελ στην οδό 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ το κατάστημα ήταν κλειστό. Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να διαρρήξουν την κλειστή πόρτα του καταστήματος και να μπουκάρουν μέσα σε αυτό.

Στο video ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται καρέ καρέ η δράση των δύο διαρρηκτών. Όπως φαίνεται στο video οι δύο δράστες φορούν φόρμες με κουκούλα για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους και γάντια στα χέρια τους. Ο πρώτος πηδάει με φόρα πάνω από το ταμείο και αρχίζει να ψάχνει τα συρτάρια. Στη συνέχεια μπαίνει μέσα και ο δεύτερος και βάζει στην τσέπη του μπουφάν του όσο πιο γρήγορα μπορεί τα κέρματα που βρίσκουν στο ταμείο. Μάλιστα μαζεύει από το πάτωμα ακόμα και αυτά που έχουν πέσει.

Αμέσως μετά ο πρώτος φαίνεται να μπαίνει στον χώρο που παρασκευάζονται τα προϊόντα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον βλέπουμε να φεύγει με τον τρόπο που μπήκε έχοντας και ένα tablet στην αγκαλιά του και αφού μαζέψει ακόμα και το τελευταίο κέρμα που άφησε ο συνεργός του, βγαίνει έξω από το κατάστημα και αποχωρούν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακριβώς απέναντι από το κατάστημα αυτό στον ίδιο δρόμο βρίσκεται κατάστημα ψιλικών που με τη μέθοδο του ριφιφί κατάφεραν και διέρρηξαν λίγες μέρες νωρίτερα άγνωστοι δράστες όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ρεπορτάζ: Αγγελος Λαμπίδης

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου