ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Στο έλεος των μποφόρ η Ρόδος – Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος

κακοκαιρία-στο-έλεος-των-μποφόρ-η-ρόδο-907666

Αρκετά προβλήματα κυρίως σε ό, τι αφορά την πτώση δένδρων και κλαδιών στο οδικό δίκτυο και διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας έχει ήδη προκαλέσει η κακοκαιρία, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρόδο.

Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, παραμένουν κλειστά για σήμερα με αποφάσεις που εξέδωσαν χθες το μεσημέρι οι δήμαρχοι όλων των νησιών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου έχει δεχθεί έως τώρα αρκετές κλήσεις για την απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων που έχει «τσακίσει» η κακοκαιρία.

Κακοκαιρία στη Ρόδο - Έπεσαν δέντρα

Από το βράδυ της Πέμπτης, αλλά και σήμερα Παρασκευή από νωρίς το πρωί, καταγράφονται επίσης, μικρής διάρκειας διακοπές του ρεύματος. Σήμερα το πρωί στον Αρχάγγελο, οι διακοπές αυτές δημιούργησαν πρόβλημα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που ετοιμάζονταν να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά μαθήματα που είχαν προγραμματιστεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε χωριά της δυτικής πλευράς του νησιού έχει αρχίσει ήδη να βρέχει και για τον λόγο αυτό όσοι χρειαστεί να μετακινηθούν με τα οχήματά τους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Λόγω της «σοροκάδας» εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και στον παραλιακό δρόμο της κοινότητας Αφάντου, μέρος του οποίου καταστράφηκε από τα κύματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου