LIFE STYLE

MasterChef: Αδιανόητο ξέσπασμα από παίκτη του ριάλιτι – Το χυδαίο μήνυμά του

masterchef-αδιανόητο-ξέσπασμα-από-παίκτη-του-ρ-907370

Τι έχει συμβεί;

Το επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef τα είχε όλα! Πολλές συγκινητικές στιγμές, αλλά και κάποια άλλα στιγμιότυπα τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά για τους λάθος λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στους κριτές βρέθηκε ο Μέι Ταφσίρι, ο οποίος είναι 29 ετών και η μητέρα του έχει καταγωγή από Αυστρία ενώ ο πατέρας του από το Ιράν.

Ο ίδιος άρχισε να αφηγείται την δική του ιστορία, εξηγώντας πως αν κέρδιζε μία θέση στο σπίτι, θα έπρεπε να αφήσει πίσω τον αδερφό του.

«Από μικρός μου άρεσε η μαγειρική αλλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε μια σχολή. Όταν ήρθα στη ζωή των γονιών μου αρχίσαμε να ανεβαίνουμε γιατί οι γονείς μου σχεδόν ζούσαν στον δρόμο. Έχουμε συνεργείο, φωτογραφείο, μαγαζί με μασάζ, λογιστικό γραφείο, catering, ναργιλέδες, κοκτέιλ μπαρ, εστιατόριο, διαφημιστική εταιρία. Ο λόγος που κάνουμε όλα αυτά, είναι για να προσφέρουμε στη μητέρα μου αυτά που δεν είχε αλλά είναι και δημιουργικό όταν φτιάχνεις ένα μαγαζί και σε γεμίζει» είπε αρχικά.

«Σίγουρα δεν έχω εμπειρία αλλά επειδή αγαπάω τη μαγειρική πιστεύω θα τα πάω καλά» ανέφερε ο ίδιος και στη συνέχεια άρχισε να απαριθμεί τις επιχειρήσεις του ενώ εξήγησε πως μπορεί να τελείωσε το Λύκειο με το ζόρι αλλά τα καταφέρνει μια χαρά.

Δείτε την προσπάθεια του Μέι Ταφσίρι

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει μία θέση στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού, διότι έκαψε τα πιτάκια, τις γαρίδες και τα δάχτυλά του, αλλά κατάφερε να γίνει viral και πρώτο θέμα στο Twitter εξαιτίας της επίδειξής του για τις 15+ επιχειρήσεις που ανέφερε πως διαθέτει.

Τα σχόλια ήταν πολλά, ειρωνικά, ξεκαρδιστικά, αλλά και δυσάρεστα για εκείνον, γι’ αυτό και ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα χυδαίο μήνυμα.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου