ΕΛΛΑΔΑ

«Σφαγή» στον αέρα Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη για Ράμμο και υποκλοπές

σφαγή-στον-αέρα-γεωργιάδη-ζαχαριά-906974

Τα «ξίφη» τους διασταύρωσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης

Μετωπική σύγκρουση είχαν το πρωί της Τετάρτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των υποκλοπών.

«Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν το λειτούργημα τους και την ανεξαρτησία των Αρχών», είπε για τον Χρήστο Ράμμο ο κ. Ζαχαριάδης, ενώ αναφερόμενος και στο θέμα των αποκαλύψεων στην δίκη του Νίκου Παππά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «στο σημειωματάριο του κ. Καλογρίτσα βλέπω και συναντήσεις με τον κ. Θεοδωρικάκο, που ήταν τότε δεξί χέρι του Μητσοτάκη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, απευθυνόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ανέφερε ότι συνιστά «εκτροπή και εργαλειοποίηση των πάντων να λέτε ότι όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι εναντίον σας; Αυτή είναι γκανγκστερική κυβέρνηση. Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας».

Οι απαντήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στον Κώστα Ζαχαριάδη

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε πως «άκουσα τον κ. Ζαχαριάδη να σαλπίζει υποχώρηση από την πρόταση μομφής που διέρρεε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κάνει. Αν ισχύει αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για δικαιοσύνη παντού, θα μου ζητήσουν συγγνώμη για την συκοφάντηση από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Novartis, που ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλούσε «ήρωες» στην Βουλή; Ο πρώτος από τους τρεις ήδη επί ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκε ως αναξιόπιστος, πάει και ο δεύτερος για κακούργημα τώρα…».

«Ο κ. Ράμμος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον ρόλο που του δίνει το Σύνταγμα. Εμείς δεν θέλουμε έναν Πρόεδρο να λειτουργεί ως βραχίονας ενός κόμματος. Ήθελε να φέρει το αίτημα του Τσίπρα στη Βουλή. Αυτό είναι «Κουμουνδούρου ολέ». Για μένα είναι κομματικό στέλεχος πλέον ο κ. Ράμμος και πρέπει να παραιτηθεί από την θέση του. Δεν μπορεί κανένας να έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον Πρόεδρο, από την ώρα που έχει πολιτική και κομματική ταυτότητα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν αρκετές με τον υπουργό Ανάπτυξης να δηλώνει ότι «Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία καλώς τους παρακολουθούσε όλους. Ο κ Ζαχαριάδης ξέρει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αν γινόταν για λόγους εθνικής ασφαλείας καλώς έγιναν. Πρέπει να ξηλωθεί η ΕΥΠ και να επανιδρυθεί γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της, όταν έγινε γνωστό το έργο της μυστικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου