ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός: Ποιος είναι ο συνεργάτης του από την Γερμανία – Γιατρός… δια πάσαν νόσο

ψευτογιατρός-ποιος-είναι-ο-συνεργάτη-906751

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 72χρονο Γερμανό συνεργό του κατηγορούμενου ως «ψευτογιατρού», ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές είναι υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Live News, οι δυο άνδρες συνεργάζονταν τουλάχιστον από το 2006. Συναντούσαν τα υποψήφια θύματά τους, αρχικά στην Ελλάδα κι έπειτα στη Γερμανία, και τους υπόσχονταν θεραπεία, ακόμη και για σοβαρά προβλήματα υγείας που είναι ανίατα.

Όταν η απόγνωση και η απελπισία κυρίευε τους ασθενείς, οι δύο άνδρες αναλάμβαναν δράση και υπόσχονταν θαύματα με τα φιαλίδια τους.

«Απλώς συνδέθηκα με τον […] πριν από πολλά χρόνια σε σεμινάρια πολλά που έχω πάει και μετά από πολλές εναλλαγές κολλήσαμε. Που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κολλήσει γιατρός με κάποιον άλλον, πάρα πολύ δύσκολο. Σχεδόν απίθανο» ανέφερε ο «ψευτογιατρός» σε έναν ασθενή του.

Το πλούσιο βιογραφικό του Γερμανού συνεργού

«Είμαι ο dr. […] γιατρός και γενετιστής από το νότιο κομμάτι της Γερμανίας. Ασχολούμαστε με κύτταρα, με την κυτταρική θεραπεία από το 1976 και θεραπεύουμε πολλούς ανθρώπους από ασθένειες», δήλωνε ο 72χρονος. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι οι ισχυρισμοί του Γερμανού. Ο ίδιος άλλωστε δηλώνει βιολόγος, βιοχημικός, γιατρός και ερευνητής.

Έχει, όπως ισχυρίζεται, διδακτορικό στη Γενετική και διευθύνει μια κλινική που ειδικεύεται στη θεραπεία όγκων. Ο Έλληνας φυσιοθεραπευτής όμως θα του προσδώσει και άλλες ιδιότητες, όπως αυτές του ογκολόγου και του νευρολόγου. Και οι δύο παρουσιάζονται ως οι επιστήμονες του μέλλοντος.

«Εμείς καταρχάς είμαστε ερευνητές, δεν είμαστε γιατροί του σήμερα. Είμαστε γιατροί στην πορεία. Τι αλλάζει; Τι φτιάχνει; Τι κάνουμε τώρα; Τι δεν κάνουμε. Τώρα είμαστε σε μία μεγάλη κλινική» υποστήριζε ο «ψευτογιατρός». Ο μύθος του Γερμανού γιατρού χτίζεται σταδιακά από τον 66χρονο φυσιοθεραπευτή. Τον παρουσιάζει στους ασθενείς ως ακριβοθώρητο και δύσκολα προσβάσιμο.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του «ψευτογιατρού» με ασθενή του για τον Γερμανό συνεργό του:

Ασθενής: Θα φύγει ο γιατρός;

Ψευτογιατρός: Θα φύγει σήμερα, ναι.

Ασθενής: Σήμερα θα φύγει;

Ψευτογιατρός: Σήμερα ναι, δηλαδή εσένα περίμενα να φύγει να πάει να δει 3-4 ασθενείς και να πάρει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο.

Ενίοτε ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής ταξίδευε στην Ελλάδα για να εξετάσει τους ασθενείς και τους μοιράσει μπουκαλάκια.

Τα «θαυματουργά» μπουκαλάκια

Με αυτόν τον τρόπο, οι ασθενείς μέσα στην απελπισία τους πείθονται πως η κλινική την οποία διευθύνει ο Γερμανός γκουρού της ιατρικής είναι η «Μέκκα της ίασης», την οποία πρέπει να επισκεφτούν παρά το δυσβάσταχτο κόστος.

«Στην κλινική μας στη Γερμανία, καθημερινώς μπαινοβγαίνουν 200 με 220 άτομα. Και κάποιοι από αυτούς έχουν πλήρως ή μερικώς θεραπευτεί από την κυτταρική θεραπεία. Κι έρχονται ασθενείς από την Ιαπωνία, τη Τασμανία, Νότια Αυστραλία» ανέφερε ο Γερμανός.

Εκτός από τις ασθένειες είχε καταπιαστεί και με τον κλάδο ομορφιάς πλασάροντας μάλιστα χάπια που, όπως διαφημίζει περιέχουν πλακούντα προβάτου, στοιχίζουν 424 δολάρια και όποιος τα παίρνει αυτομάτως αποκτά σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα 25αρη.

«Όταν οι άνθρωποι επιστρέφουν και ζητάνε νέα θεραπεία δεν είναι επειδή χειροτέρεψαν αλλά γιατί θέλουν να μείνουν σε σταθερό και σε καλό επίπεδο που βρέθηκαν στον πρώτο μήνα της κυτταρικής θεραπείας τους» υποστήριζε ο γιατρός από την Γερμανία.

Στον Γερμανό γιατρό, έχει πλέον ασκηθεί ποινική δίωξη για το ρόλο του συνεργού του φυσιοθεραπευτή σε πέντε υποθέσεις ανθρωποκτονίας και πολλές περιπτώσεις απάτης.

Συστήνεται ως νευρολόγος, ενώ το γραφείο του έγραφε «Γενικός γιατρός»

Ένα θύμα του ψευτογιατρού είχε επισκεφτεί το γραφείο του Γερμανού συνεργού και αποκαλύπτει, στο Live News, τι της ζητούσε. Κατά τη μετάβαση της στη Στουτγάρδη για τις σχετικές εξετάσεις, διαπίστωσε ότι η ταμπέλα στο ιατρείο του Γερμανού ιατρού, τον ανέφερε ως γενικό ιατρό αντί νευρολόγου και σε σχετική ερώτηση της προς τον «ψευτογιατρό», αυτός της είπε ότι επίτηδες γίνεται αυτό, προκειμένου να προστατευτεί η ζωή του Γερμανού ιατρού καθόσον οι θεραπείες που εφαρμόζει πλήττουν τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.

Αφού έγινε μια υποτυπώδης εξέταση από τον Γερμανό γιατρό, της έδωσε ένα χειρόγραφο χαρτί με τη θεραπεία που έπρεπε να ακολουθήσει και έκτοτε, ο Τριανταφύλλου παρέδιδε ο ίδιος στο σπίτι της τα φιαλίδια με τα πεπτίδια μέσα σε ξηρό πάγο, με χρέωση κάθε φορά 250 ευρώ ανά φιαλίδιο.

Αναφορικά με την χρέωση των φιαλιδίων ο «ψευτογιατρός» τα κοστολόγησε με 250 ευρώ το καθένα γιατί όπως χαρακτηριστικά της είπε, τόσο έκρινε ο ίδιος ότι μπορούσε να πληρώσει με βάση προφανώς την οικονομική της κατάσταση. Μάλιστα, κάποια στιγμή της ανέφερε ότι στο σπίτι του είχε φιλοξενήσεις και τον πατέρα του γνωστού τενίστα Ναδάλ, ο οποίος ενδιαφερόταν να αγοράσει έκταση στην Κρήτη.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου