ΕΛΛΑΔΑ

Καμένα Βούρλα: Ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο για τρεις ημέρες – Πώς σώθηκε

καμένα-βούρλα-ηλικιωμένη-ήταν-πεσμέν-906592

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή της Λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων. Μπήκε στη μπανιέρα της να κάνει μπάνιο, προφανώς γλύστρισε, έπεσε και έμεινε εκεί μόνη, γυμνή, νηστική και αβοήθητη για τρεις ολόκληρες ημέρες. Ηταν αρκετό όμως το ανθρώπινο ενδιαφέρον ενός γείτονα προκειμένου να σωθεί.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr , o πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Καραμανώλης, ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή της.

Συγκεκριμένα ο κ. Καραμανώλης παρατήρησε ότι το φως στο σπίτι της γυναίκας δεν άναψε τη Δευτέρα το βράδυ και το πρωί της Τρίτης άρχισε να ρωτά τους γείτονες αν είχαν δει την ηλικιωμένη.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι δεν είχε πάρει το ψωμί που της είχαν αφήσει έξω απο την πόρτα της και ετσι αποφάσισε να επικοινώνησει με τους συγγενείς της.

Αυτοί του επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο, αλλά τόνισαν ότι δεν είχαν ανησυχήσει καθώς πολλές φορές δεν άκουγε το τηλέφωνο και επικοινωνούσε εκείνη στη συνέχεια μαζί τους.

Ο κ. Καραμανωλης ειδοποίησε αμέσως το ΑΤ Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και με τη βοήθεια κλειδαρά, κατάφεραν να βρουν τρόπο να μπουν μέσα.

Ηταν προετοιμασμένοι για τα χειρότερα

Οι άνθρωποι που μπήκαν στο σπίτι ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι η ηλικιωμένη είχε απεβιώσει, αλλά με μεγάλη τους χαρά διαπίστωσαν ότι ήταν πεσμένη στο μπάνιο της, αλλά ζωντανή!

Η γυναίκα αν και βρισκόταν εκεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, αβοήθητη, νηστική και μέσα στο κρύο κατόρθωσε να επιζήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου