ΕΛΛΑΔΑ

«Θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και όχι εμάς;» -Κάνει χιούμορ το ξενοδοχείο με το αιωρούμενο μπαλκόνι στη Συγγρού

θαυμάζετε-τον-πύργο-της-πίζας-και-όχι-906512

Υπενθυμίζεται πως χθες το υπουργείο Τουρισμού έχει αποφασίσει την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου, ενώ το μπαλκόνι αιωρούνταν για τρεις ημέρες και εγκυμονούσε μεγάλος κίνδυνος να πέσει και να χτυπήσει κάποιον περαστικό.

Τι λέει ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου για το αιωρούμενο μπαλκόνι

Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, Κώστας Σπηλιόπουλος μίλησε για το περιστατικό στην κάμερα του Open και αστειευόμενος είπε: «Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία, ατραξιόν έχουμε και εμείς».

«Ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε θόρυβο ο νυχτερινός της βάρδιας βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο. Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα. Η πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα, απέκλεισε το χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποίησε την αστυνομία και την πολεοδομία», συνέχισε.

Για τους λόγους που συνέβη αυτό το ατύχημα, ο κ. Σπηλιόπουλος λέει: «Τα μπαλκόνια είναι στενά και έχουμε πάνω τον εξοπλισμό των air condition, η Συγγρού είναι ανυπόφορη δεν μπορεί να βγει κανείς έξω, ούτε παράθυρο δεν ανοίγουν. Είναι κατασκευή του 1972. Δεν είναι φορετό το μπαλκόνι. Ο εργολάβος που είχε βάλει τα σίδερα αντί να τα βάλει στο 50 % και πάνω του μπαλκονιού τα έβαλε κάτω κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει το τσιμέντο. Τώρα το κρατούν μόνο τα σίδερα που είχε βάλει χαμηλά. Είναι κακοτεχνία».

Ο ίδιος κατέληξε διαβεβαιώνοντας πως «το κτίριο δεν έχει καμία επιρροή. Πρόσφατα υπήρχε έλεγχος στατικότητας του κτιρίου που κατατέθηκε στην πολεοδομία είναι όλα εντάξει».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου