ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός: Φωτογραφία ντοκουμέντο την ώρα που κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

ψευτογιατρός-φωτογραφία-ντοκουμέντ-906232

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του 66χρονου ψευτογιατρού από τα Καλύβια που παρίστανε τον νευρολόγο.

Φωτογραφία ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «T-live», με πρωταγωνιστή τον καταγγελλόμενο ψευτογιατρό και μία νεαρή ασθενή που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σύμφωνα με την εκπομπή, στο στιγμιότυπο βλέπουμε τη δράση του κατηγορούμενου ψευτογιατρού, ο οποίος πουλούσε ελπίδες ίασης σε μία οικογένεια για την κόρη τους, κάνοντάς της τη θεραπεία με ενέσεις βλαστοκυττάρων.

Κανένας δεν γνωρίζει τι περιείχε η ένεση που έκανε ο 66χρονος στην κόρη τους. Η φωτογραφία ντοκουμέντο πιθανότατα να προσκομιστεί στο δικαστήριο που θα γίνει τους επόμενους μήνες.

Η πρώτη καταγγελία που «ξετύλιξε» το κουβάρι της υπόθεσης

Η μαρτυρία μιας γυναίκας είναι αυτή που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση του «ψευτογιατρού». Είναι η μητέρα μίας κοπέλας που το 2016 είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του 66χρονου, καθώς όπως υποστηρίζει, ο ψευτογιατρός της είχε αποσπάσει πάνω από 135.000 ευρώ προκειμένου να χορηγεί βλαστοκύτταρα στην κόρη της, η οποία είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και τότε τον κατήγγειλε.

«Ο άνθρωπος αυτός χρησιμοποιούσε την απάτη και εκμεταλλευόταν τα άτομα στη θέση της κόρη μου. Χορηγούσε δήθεν μία πρωτοποριακή θεραπεία σε συνεργασία με έναν Γερμανό γιατρό. Κάνανε μια εξέταση τα άτομα στη Γερμανία και μετά τους χορηγούσε κάποια φιαλίδια και τα προετοίμαζε για τα βλαστοκύτταρα. Αυτός επέμενε ότι θα γίνει τελείως καλά. Ζήσαμε έναν Γολγοθά μέσα στο σπίτι, το παιδί τον είχε πιστέψει ότι θα την κάνει καλά. Εγώ είχα τις αντιρρήσεις μου από την αρχή, θεωρούσα ότι είναι απατεώνας» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ.

Επίσης, ανέφερε ότι σταμάτησε και την δουλειά της για να είναι κοντά στο παιδί. «Συστήθηκε ως φυσικοθεραπευτής και μετά συστηνόταν ως νευρολόγος».

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου