ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Λιγνάδη: Είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικους, κατέθεσε μάρτυρας

δίκη-λιγνάδη-είχε-σεξουαλικές-σχέσει-901133

Για τη σχέση της με τον κατηγορούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στο δικαστήριο η μάρτυρας, η οποία όπως είπε είχε ερωτικό δεσμό μαζί του, αλλά διέκοψε οριστικά μαζί του το έτος 2016.

Η ίδια μάρτυρας κατέθεσε ότι είχε δει τον κατηγορούμενο με ανήλικα αγόρια και νεαρούς και πως ο ίδιος της είχε παραδεχθεί είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικους, όμως ποτέ δεν τον έχει δει με τους τέσσερις καταγγέλλοντες ούτε τους γνωρίζει.

«Είχαν πέσει στην αντίληψή μου ότι οι σχέσεις με νεαρούς δεν ήταν δασκάλου-μαθητή και το 2016 ακούγοντας και διάφορες φήμες», είπε σε μία αποστροφή της κατάθεσής της η μάρτυρας..

Πρόεδρος: τις πιστέψατε;

Μάρτυρας: Ναι, μου τις επιβεβαίωσε και τότε του είπα ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Στην Πάρο τον είχα δει με ένα αγόρι. Μου είχε κάνει εντύπωση η μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ήταν 16, αλλά προσπάθησε να μου το κρύψει.Το ίδιο αγόρι το 2005 ήταν στο σπίτι του κατηγορούμενου. Μου έλεγε ο κατηγορούμενος ότι τον ερωτεύονταν συνέχεια αγόρια και κορίτσια.

Το 2016 στο τηλέφωνο που τον ρώτησα μου είπε ότι όντως ισχύουν και ποιο είναι το πρόβλημά μου.

Ήταν ξεκάθαρα βίαιος και δυο φορές με είχε χτυπήσει χωρίς λόγο.

Τους καταγγέλλοντες δεν τους ξέρω.

Η μάρτυρας είπε πως είχε μιλήσει σε αξιωματικό της αστυνομίας για τις συμπεριφορές του κατηγορούμενου το 2017, χωρίς όμως να γίνει κάτι.

Πολ. Αγωγή: γιατί πήγατε να καταθέσετε;

Μάρτυρας: Ήθελα απλώς να σταματήσουν όλα αυτά. Ήθελα όταν ο ίδιος μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να έχει σχέσεις με ανήλικα το θεώρησα μη ηθικό, ότι καταστρέφει ψυχές. Είχα μιλήσει νωρίτερα σε ψυχολόγο της αστυνομίας το 2017 για την πιεστική συμπεριφορά και πως ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει σχέσεις με ανήλικα αγόρια. Αναφέρθηκα στο όνομα του κατηγορούμενου. Μου είπε ότι δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα σε ό,τι με αφορά και ότι δεν υπάρχει μήνυση σε βάρος του κατηγορούμενου για τα υπόλοιπα.

Πολ. αγωγή: Γιατί μιλήσατε το 2021;

Μάρτυρας: Δεν είχα κάτι άλλο να πω πέραν του ότι με είχε χτυπήσει και είχε σχέσεις με ανήλικα αγόρια. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι συνάπτει σχέσεις με παιδιά και είναι εξουσιαστικός.

Αλ. Κούγιας: τον σύζυγό σας τον γνωρίζει;

Μάρτυρας: Ναι.

Αλ. Κούγιας: Έχει ζητήσει ποτέ βοήθεια από τον κατηγορούμενο λέγοντας ότι έχετε ψυχιατρικό πρόβλημα;

Μάρτυρας: Δεν το ξέρω.

Η εξέταση της μάρτυρος θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η εξέταση από την πλευρά της υπεράσπισης Λιγνάδη του φίλου του τέταρτου καταγγέλλοντα, ο οποίος έχει καταθέσει ότι ήταν παρών στον βιασμό του.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου