ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης 47χρονος στην Καλαμάτα

θύμα-μαφιόζικης-εκτέλεσης-47χρονος-στη-900544

Γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ήταν ο 47χρονος που δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου από αγνώστους στην Καλαμάτα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος Κ.Π. κυκλοφορούσε με περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από τον εισαγγελέα.

Η δολοφονική επίθεση που παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος.

To θύμα ζούμε παλιότερα στην Αμερική με την οικογένειά του και είχε επιστρέψει πριν μερικά χρόνια στην Καλαμάτα. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι τον ήξεραν με το όνομα «Αμερικάνος».

Φέρεται να είχε παραβατική συμπεριφορά και να είχε μπλέξει με τον κόσμο των ναρκωτικών και τη διακίνηση στην πόλη.

Οι μαρτυρίες

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες αρχικά ξυλοκόπησαν το θύμα και στη συνέχεια το πυροβόλησαν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις μαρτυρίες ένα όχημα έκλεισε το δρόμο στη μηχανή που οδηγούσε ο 47χρονος.

Δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο και επιτέθηκαν στον άνδρα χτυπώντας τον με μανία.

Ο ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα μέσω της οδού Σόλωνος.

Βρέθηκε το όχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε στις 4 το απόγευμα σε απόσταση περίπου 10 λεπτών από το σημείο της δολοφονίας, σε παραλιακό σημείο προς την μεριά της Μάνης.

Οι έρευνες

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται στο περιβάλλον του 47χρονου και στις δραστηριότητες που είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας που πιθανόν να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (20.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου