ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία κόρης θύματος του ψευτογιατρού – «Είχε δώσει 30.000€ και πέθανε»

μαρτυρία-κόρης-θύματος-του-ψευτογιατ-898005

Σοκάρει ακόμα μια μαρτυρία της κόρης ενός θύματος του ψευτογιατρού Διονύση Τριανταφύλλου από τα Καλύβια, καθώς ο πατέρας της είχε δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τη «θεραπεία» του και πως τελικά πέθανε με μια μεγάλη στεναχώρια.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κόρη του θύματος του ψευτογιατρού από τα Καλύβια αποκάλυψε ότι ο πατέρας της διαγνώστηκε με νόσο του κατωτέρου κινητικού νευρώνα το 2008 και από τότε ξεκίνησε ο «γολγοθάς» για την οικογένειά της με τις «θεραπείες».

«Προσπαθήσαμε με ό,τι μέσα διαθέταμε να πάμε σε όποιον γιατρό ήταν ειδικός, προκειμένου να υπάρξει παράταση στη ζωή του» είπε η κόρη του θύματος του ψευτογιατρού, δηλώνοντας ότι ο πατέρας της τελικά πέθανε με μια «πίκρα και ένα παράπονο».

«Από τη μία τον είχε καταβάλει η ασθένεια και ψυχικά και από την άλλη αυτός ο άνθρωπος παρέμενε ελεύθερος για όλο το κακό που είχε προκαλέσει» συμπλήρωσε για τον ψευτογιατρό, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο πατέρας μου μας είχε πει ότι είχε δώσει γύρω στις 30.000 ευρώ για όλα αυτά τα σκευάσματα και τη θεραπεία που είχε ακολουθήσει με τα βλαστοκύτταρα.

«Τον είχε επισκεφθεί 2-3 φορές στο ιατρείο του και στη συνέχεια προμηθευόταν στη Χίο μέσω μεταφορικής τα φυαλίδια με τα πεπτίδια», συμπλήρωσε η κόρη του θύματος και κατέληξε πως «είμαι στη διάθεση των Αρχών, η Δικαιοσύνη πρέπει να πράξει τα δέοντα και οι άνθρωποι αυτοί να τιμωρηθούν για το κακό που προκάλεσαν. Ο πατέρας μου έφυγε 58 ετών».

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον ψευτογιατρό

Θέμα χρόνου είναι να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον ψευτογιατρό, με την ΕΛ.ΑΣ. να δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και να αναφέρει πως «εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,
  • ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
  • απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
  • βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,
  • νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα».

Ειδικότερα, ο ψευτογιατρός κατηγορείται ότι εξαπάτησε τουλάχιστον 15 ασθενείς, εκ των οποίων οι 5 έχασαν τη ζωή τους. Έρευνα για την υπόθεση του 66χρονου έχει διατάξει και ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου