ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το ζευγάρι που πουλούσε ναρκωτικά και είχε για «βιτρίνα» το 6χρονο παιδί τους

πάτρα-σοκάρουν-οι-λεπτομέρειες-για-το-897428

Μία ακόμη υπόθεση στην Πάτρα, σοκάρει την τοπική κοινή γνώμη και όχι μόνο.

Ζευγάρι χρησιμοποιούσε για τις δοσοληψίες ναρκωτικών ουσιών, το μόλις 6 ετών παιδί τους, προκειμένου να μην κινηθούν υποψίες.

Tο ανήλικο παιδί βρισκόταν μπροστά στη διακίνηση των ναρκωτικών.

Επίσης, την ώρα της σύλληψης το παιδί ήταν εκεί, βλέποντας τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να περνούν χειροπέδες στους γονείς του.

Πίσω από τη σύλληψη του ζευγαριού κρύβεται ακόμη ένα περιστατικό άσχημων συνθηκών διαβίωσης για τα παιδιά της οικογένειας, η οποία είναι πολύτεκνη.

Με τα μάτια στραμμένα στα παιδιά οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει 4 ανήλικα παιδιά, ηλικίας 16,15, 6 και 4 ετών. Μάλιστα τα δύο μεγαλύτερα από αυτά, είναι παιδιά της συζύγου από τον πρώτο της γάμο με άλλον άνδρα.

Από την ώρα που το ζευγάρι συνελήφθη τα παιδιά ζουν μόνα της, υπό την εποπτεία συγγενικού τους προσώπου, με την τύχη να είναι αβέβαιη για το μέλλον των γονιών τους.

Το ζευγάρι, ηλικίας 35 ετών, κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών, μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες.

Οι δικαστικές Αρχές θα κρίνουν την ποινική μεταχείριση των γονέων, ενώ ενδέχεται να ενημερωθούν και οι υπηρεσίες πρόνοιας η οποίες θα ελέγξουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνουν τα 4 παιδιά, αλλά και την ψυχική τους κατάσταση.

Το ζευγάρι ταυτοποιήθηκε για 86 περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών και οι τέσσερις συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πατρών.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου