ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στο έλεος της κακοκαιρίας η πόλη – Σφοδρή καταιγίδα έχει μετατρέψει σε ποτάμια τους δρόμους

θεσσαλονίκη-στο-έλεος-της-κακοκαιρία-896276

Η ισχυρή καταιγίδα που πλήττει τη Θεσσαλονίκη σε συνδυασμό με τη χαλαζόπτωση έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι περισσότεροι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη καθώς ισχυρή βροχόπτωση σαρώνει την πόλη περίπου από τις 16:00 και μετά.

Η σφοδρή βροχόπτωση συνδυάζεται σε πολλές περιπτώσεις και με χαλαζόπτωση ενώ στην πόλη παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος την τελευταία ώρα αφού οι οδηγοί αναγκάζονται να πηγαίνουν με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες, ενώ υπάρχει κίνδυνος τα νερά να παρασύρουν και τα οχήματά τους.

Εξίσου δυνατός είναι και ο αέρας, ο οποίος έχει οδηγήσει σε πτώσεις δέντρων.

Σε χείμαρρο έχει μετατραπεί ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Η οδός Λαγκαδά έχει πλημμυρίσει, τα αυτοκίνητα που κινούνταν σε αυτήν βρίσκονται ακινητοποιημένα πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Δείτε φωτογραφίες

Πεζοί προσπαθούν να διασχίσουν το δρόμο με δυσκολία.

Ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ πλημμύρισε καθώς η στάθμη του νερού έφτασε μέχρι τις πόρτες και μπήκε μέσα παρότι αυτές ήταν κλειστές, καθώς η δύναμη της βροχής ήταν μεγάλη.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Κεντρική Μακεδονία δέχτηκε 200 κλήσεις, κυρίως για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου