ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Ρόδο με έναν 75χρονο νεκρό – Τα στοιχεία που “δείχνουν” έγκλημα

θρίλερ-στη-ρόδο-με-έναν-75χρονο-νεκρό-τ-896270

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες στη Ρόδο και απασχολεί τις τοπικές αστυνομικές Αρχές. Ένας 75χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Ειρήνης, στην Μεσαιωνική Πόλη, λίγο πριν από τις 13:00, σήμερα. Τα έως τώρα στοιχεία, φαίνεται πως οδηγούν τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ένα συγγενικό του πρόσωπο. Συγκεκριμένα, τον βρήκε ο γιος του. Τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα με κορδόνια για άρβυλα, ενώ δεμένα ήταν και τα πόδια του με τον ίδιο τρόπο. Είχε, δε, περασμένη μία θηλιά στον λαιμό του, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανόν ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία, σύμφωνα με την Δημοκρατική.

Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους της κατοικίας και τη σορό του 75χρονου, σε μία προσπάθεια να συλλέξουν στοιχεία. Για την υπόθεση, όπως ήταν αναμενόμενο, ενημερώθηκαν η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ρόδου και ιατροδικαστής.

Αν και το αρχικό σενάριο μιλούσε για υπόθεση “αυτοκτονίας”, πληροφορίες της Ροδιακής αναφέρουν ότι οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα.

Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ανθρώπινο χέρι ήταν αυτό που “έκοψε” το νήμα της ζωής του 75χρονου. Ο 75χρονος ήταν ένας βιοπαλαιστής που πουλούσε από μικρή ηλικία κάρβουνα στη Ρόδο.

Οι έρευνες για την υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: rodiaki.gr, dimokratiki.gr/ ΦΩΤΟ: rodos-press.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου