ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα προπονητή ιστιοπλοΐας: Οι γονείς και η ανήλικη πίεσαν για τη σχέση με το γιο μου

μητέρα-προπονητή-ιστιοπλοΐας-οι-γονε-894909

Με τις κατάθεσεις μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση του προπονητή ιστιοπλοϊας, που κατηγορείται για το βιασμό της ανήλικης αθλήτριας.

Η μητέρα του κατηγορούμενου κατέθεσε πως οι γονείς της κοπέλας και εκείνη που ήταν τότε δώδεκα ετών επέμεναν να υπάρξει σχέση ανάμεσα στην Αμαλία και τον προπονητή.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως οι δύο τους λογοδόθηκαν τον Ιανουάριο του 2013, στο πατρικό του κατηγορούμενου, όπου βρίσκονταν και οι δύο οικογένειες για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

Η μητέρα του κατηγορούμενου υποστήριξε επίσης πως η Αμαλία κατήγγειλε το γιο της, προκειμένου να στραφεί ερωτικά στον επόμενο προπονητή της κόρης της, ενώ πρόσθεσε πως οι μάρτυρες της υπόθεσης δέχονται απειλές.

Μάρτυρας: Πιστεύω ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω αλλά φοβάμαι να το πω.

Πρόεδρος: Τι φοβάστε;

Μαρτυρας: Δεν θέλω να πω

Εισαγγελέας: Ο γιος σας απειλείται με πολυετή κάθειρξη και εσεις δεν θέλετε να πείτε; Είστε η μάνα του και δεν είστε διατεθειμένη να κάνετε τα πάντα για να αποδείξετε την αθωότητά του;

Μάρτυρας: Θα έρθουν οι μάρτυρες

Εισαγγελέας: Οι μάρτυρες δεν φοβήθηκαν και πήγαν στον ανακριτή.

Μάρτυρας: Προσπαθούσαν να πάρουν χρηματα με κάποιους τρόπους, ζητάνε αποζημιώσεις…

«Έβλεπες έναν πόλεμο σε εισαγωγικά»

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο επόμενος προπονητής της Αμαλίας, ο οποίος ανέφερε πως είχε ακούσει φήμες πως η Αμαλία ήταν ερωτευμένη με τον κατηγορούμενο αλλά όχι για σχέση μεταξύ των δύο.

Εισαγγελέας: Υπήρχε ζήλεια από τους άλλους γονείς για την Αμαλία;

Μάρτυρας: Είχαν γίνει κάποια αρνητικά σχόλια μετά τις διακρίσεις που είχε κάνει.

Εισαγγελέας: Για ποιο λόγο;

Μάρτυρας: Υπήρξαν περιπτώσεις που αντί να ρωτάνε για τα παιδιά τους, ερχονταν να ρωτήσουν για ποιο λόγο είχε επιτυχία η Αμαλία. Μετά από ένα σημείο, άρχισε να γίνεται πολύ κακό το κλίμα στον όμιλο… γενικά μείωναν την προσπάθεια του παιδιού. Σαν να έβλεπες έναν πόλεμο σε εισαγωγικά.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 23 Μαϊου.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου