ΕΛΛΑΔΑ

Αλέκος Αλαβάνος: «Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή»

αλέκος-αλαβάνος-να-τεθεί-εκτός-νόμου-89261
Υπέρ της εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη καθώς «έχουμε ένα νόμισμα που δεν έχει σχέση με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Ελλάδας» τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όπως σημείωσε, τα δημοσιονομικά μέτρα δεν αρκούν, βασικός παράγοντας είναι η ανάπτυξη, η οποία χρειάζεται ανατιμημένο νόμισμα.
Ο κ. Αλαβάνος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δημοφιλία του ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά ότι το πολιτικό τοπίο αλλάζει ραγδαία. «Αν μου λέγατε τον Δεκέμβριο του 2011 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, θα ήμουν πολύ διστακτικός», τόνισε.
Στάθηκε επίσης και στην ανάπτυξη που πρέπει να γίνει, να γίνουν δηλαδή κάποιες εξαγωγές και θα αυξηθεί ο τουρισμός ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός από αυτόν της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
Σε ερώτηση εάν είναι πιο κοντά ιδεολογικά στο ΚΚΕ είπε ότι το ΚΚ είναι ένα κόμμα που έχει δικαιωθεί, αλλά «κλείστηκε στον εαυτό του, αρνείται να κάνει συνεργασίες».

Για τη Χρυσή Αυγή είπε ότι είναι απειλή απέναντι στις στοιχειώδεις κοινοβουλευτικές λειτουργίες και θα έπρεπε να τεθεί εκτός νόμου.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου