LIFE STYLE

Τζέιμς Καφετζής: Ασφαλιστικά μέτρα από την κτηνίατρο που την κατηγόρησε ότι σκότωσε τον σκύλο του

τζέιμς-καφετζής-ασφαλιστικά-μέτρα-απ-892475

Ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του πρώην παίκτη του «Survivor», Τζέιμς Καφετζή κατέθεσε η κτηνίατρος την οποία πριν από μερικές ημέρες κατήγγειλε για τον θάνατο του σκύλου του με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Τζέιμς Καφετζής στα Instagram Stories του ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος του πέθανε από τα χέρια κτηνίατρου, η οποία έδωσε λάθος δόση ηρεμιστικού.

«Ευχαριστώ πολύ την “γιατρό” που έδωσε λάθος δοσολογία ηρεμιστικού στον Φρανκ μου και τον σκότωσε, ενώ πήγε για μια ενόχληση στο αυτί», ανέφερε ο Καφετζής.

Με την αίτησή της η κτηνίατρος ζητεί να υποχρεωθεί ο πρώην παίκτης του «Survivor» να παύσει την προσβολή της προσωπικότητάς της, και ιδίως να αφαιρέσει από τις ιστορίες και δημοσιεύσεις του οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά της και την επαγγελματική της ιδιότητα.

Ζητεί ακόμη να ληφθούν εις βάρος του ασφαλιστικά μέτρα, με σκοπό να μην αναφέρει το όνομά της σε κανέναν και για οποιονδήποτε λόγο, να μην αναρτά οποιαδήποτε δημοσίευση σε οιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με εκείνη και την επαγγελματική της δραστηριότητα, να μην προβαίνει σε δημοσιεύσεις σε διαδικτυακές ιστοσελίδες, να μην προβαίνει σε δηλώσεις σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και κανάλια στο youtube.

Επιπλέον, σήμερα θα συζητηθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, dimokratiki.gr, και το αίτημά της να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία ζητεί να διαταχθούν τα ίδια ως άνω και να απειληθεί σε βάρος του χρηματική ποινή 5.000 € για κάθε δημοσίευση και δημόσια δήλωση σε οποιοδήποτε μέσο διαδικτυακό, τηλεοπτικό, έντυπο, ραδιοφωνικό καθώς και σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να απαγγελθεί κατ’ αυτού προσωπική κράτηση διάρκειας τριών μηνών για κάθε παραβίαση αποφάσεως που θα εκδοθεί.

Τι υποστηρίζει η κτηνίατρος για τον θάνατο του σκύλου

Σύμφωνα με την ίδια, στις 20 Ιουνίου 2022 στο ιατρείο της προσήλθε η αδελφή του Τζέιμς Καφετζή, σε προγραμματισμένη επίσκεψη προκειμένου να εξετάσει το σκυλάκι της, το οποίο είχε εκδηλώσει -κατά δήλωσή της- συμπτώματα οξείας ωτίτιδας.

Διαπιστώθηκαν, όπως υποστηρίζει, ενδείξεις φλεγμονής και στα δύο αυτιά, αλλά και προχωρημένη φλεγμονή στο αριστερό μάγουλο.

Το ζώο ήταν ιδιαίτερα ανήσυχο και όπως διατείνεται ήταν η ιδιοκτήτρια που επέμενε -προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί- σε αναισθησία, όπως είχε γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Είχε εξάλλου γίνει επιτυχημένη αναισθησία για τον ίδιο λόγο στο παρελθόν, χωρίς ουδέποτε να παρουσιαστεί καμία επιπλοκή, όπως διατείνεται. Προτού προχωρήσουν σε αναισθησία στο σκυλάκι χορηγήθηκε ηρέμηση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ωτοσκόπηση και επειδή, όπως ισχυρίζεται, η ιδιοκτήτρια θεώρησε τη διαδικασία επώδυνη για τον σκύλο, επέμεινε σθεναρά να προχωρήσουν σε αναισθησία.

Η κτηνίατρος διατείνεται ότι την ενημέρωσε λεπτομερώς όπως είχε κάνει και στο παρελθόν για τη διαδικασία που ακολουθείται και τους κινδύνους που μπορεί να ανακύψουν κατά τη διαδικασία.

Τόσο εκείνη, όσο και ο συνάδελφός της, όπως ισχυρίζεται, της σύστησαν να μην προχωρήσει σε αναισθησία και να γίνει η ωτοσκόπηση με συγκράτηση του ζώου.

Πράγματι, χορηγήθηκε αναισθησία και μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός λεπτού διαπίστωσαν ότι το ζώο δεν ανέπνεε σωστά, οπότε έγιναν απευθείας προσπάθειες ανάνηψής του με κάθε δυνατό μέσο επί τουλάχιστον 45 λεπτά, οι οποίες απέβησαν δυστυχώς άκαρπες, καθώς το σκυλί δεν επανήλθε.

Η κτηνίατρος υποστηρίζει ότι ο τηλεστάρ χωρίς να παρίσταται κατά την ως άνω διαδικασία εξέτασης, αλλά και χωρίς να έχει ουδεμία στοιχειώδη γνώση της κτηνιατρικής επιστήμης, εκμεταλλευόμενος τη φήμη και τη δημοσιότητα που υπάρχει γύρω από το πρόσωπό του, καθώς τυγχάνει πρώην παίκτης reality, προσέβαλε δημοσίως, την τιμή και την υπόληψή της, προσβάλλοντας στο διαδικτυακό κοινό την εικόνα της.

Τζέιμς Καφετζής: Έδωσε λάθος δοσολογία

Ο πρώην παίκτης του Survivor κατηγόρησε μάλιστα δημόσια την κτηνίατρο ότι έδωσε στον σκύλο του λάθος δοσολογία ηρεμιστικού με αποτέλεσμα ο “Frank” να χάσει τη ζωή του.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχαιρέτησε το αγαπημένο του κατοικίδιο μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ευχαριστώ πολύ την ‘γιατρό’ που έδωσε λάθος δοσολογία ηρεμιστικού στον Φρανκ μου και τον σκότωσε, ενώ πήγε για μια ενόχληση στο αυτί”.

Στη συνέχεια δημοσίευσε το όνομα της κτηνίατρου, η οποία τον απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου