ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη – Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Η μίνι παραγωγή για τον τουρισμό της πόλης

θεσσαλονίκη-παγκόσμια-ημέρα-τουρισ-890727

Με μια νέα μίνι παραγωγή, μέσω της οποίας καλούνται οι ταξιδιώτες όλου του κόσμου να «περιποιηθούν τον εαυτό τους με…Θεσσαλονίκη», γιορτάζει, σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ο Οργανισμός Τουρισμού της πόλης και η πρόεδρος του και η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας της περιοχής, Βούλα Πατουλίδου.

«Με έναν ιδιαίτερο, χιουμοριστικό τρόπο ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προβάλει τον χαρακτήρα της πόλης και το αυθεντικό ταπεραμέντο των κατοίκων της και στέλνει το μήνυμα “Treat yourself with …Thessaloniki”», επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Οργανισμός Τουρισμός Θεσσαλονίκης και σημειώνει «η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη πόλη με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, πρωτεύουσα της γαστρονομίας αναγνωρισμένη από την UNESCO, που δεν «κοιμάται» ποτέ! Στη Θεσσαλονίκη μπορείς να ξεχάσεις και να ξεχαστείς!».

H Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τιμάται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, με εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO-United Nations World Tourism Organisation). Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την αξία του τουρισμού στο πεδίο της κοινωνίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και της οικονομίας, αλλά και να αναδείξει τη συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης.

«Πιστοί στο ραντεβού μας συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με νέα παραγωγή. Αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν, να αποδράσουν, να «επουλώσουν τα τραύματα” που δημιουργήθηκαν. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που μπορείς να ξεχάσεις και να ξεχαστείς! Ευχαριστούμε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την ευγενική παρουσία των ηθοποιών του και όλους όσους συμμετείχαν.…και σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη…Treat yourself with Thessaloniki!», επισημαίνει η κ. Πατουλίδου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου