LIFE STYLE

Συντετριμμένη η Νένα Μεντή με τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη – Τα πρώτα της λόγια

συντετριμμένη-η-νένα-μεντή-με-τον-θάνα-888523

«Έφυγε» το απόγευμα της Παρασκευής (11/11) σε ηλικία 78 ετών η αγαπημένη ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό και -όχι μόνο- κόσμο.

Η Νένα Μεντή, με την οποία είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Οι τρεις Χάριτες», μίλησε στο κεντρικό ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού για την απώλειά της και συγκλόνισε.

Η ηθοποιός έκανε λόγο για μία εξαιρετική συνεργάτιδα, που έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή της, και δήλωσε την εκτίμηση και τη λύπη της για το «φευγιό» της.

«Ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός και μια συνεργάτης εξαιρετική. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όπως έπαιξε και η σειρά αυτή (Τρεις Χάριτες») εκείνα τα χρόνια. Έχω βαθιά εκτίμηση και λύπη για αυτήν τώρα», είπε η Νένα Μεντή.

Η Μίνα Αδαμάκη έδινε μάχη με τον καρκίνο και τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί.

Για τη θλιβερή είδηση του θανάτου της ενημέρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Instagram. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) έγραψε:

«Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας… Η γλυκιά μας Μίνα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτόκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στη μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξίδι».

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου