ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Συνελήφθη 35χρονος για απόπειρα βιασμού και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών

κως-συνελήφθη-35χρονος-για-απόπειρα-βια-886461

Νέα υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος παιδιών βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Κω. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου στη σύλληψη ενός 35χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).

Σύμφωνα με την αστυνομία, προχθές το βράδυ, ο 35χρονος προσέγγισε τρία ανήλικα κορίτσια μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο 35χρονος προσέγγισε τρία ανήλικα κορίτσια και προέβη σε ασελγείς πράξεις-χειρονομίες σε βάρος τους. Στη συνέχεια, εξανάγκασε ένα από τα κορίτσια να μπει σε αυτοκίνητο, όπου επιχείρησε να βιάσει την ανήλικη.

Μετά την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, που του άσκησε ποινική δίωξη, και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη το Σάββατο (12 Νοεμβρίου 2022) το βράδυ στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, προχθές το βράδυ εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο 35χρονος προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών ανηλίκων κοριτσιών.

Επίσης, ο δράστης εξανάγκασε ένα από τα κορίτσια να εισέλθει σε όχημα επιχειρώντας σε βάρος του γενετήσιες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου διενεργούνται συχνοί έλεγχοι στα κέντρα διασκέδασης και στα λοιπά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με στόχο την εφαρμογή της συναφούς με τη λειτουργία τους νομοθεσίας, την τήρηση των διατάξεων του αντικαπνιστικού Νόμου και τη προστασία των ανηλίκων από τους κινδύνους της νυχτερινής διασκέδασης, οι όποιοι εντατικοποιούνται»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου