ΕΛΛΑΔΑ

Αμεσα διώξεις και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας

αμεσα-διώξεις-και-για-τους-θανάτους-τη-883459

Με έναν μεγάλο φάκελο στα χέρια, οι δύο αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών πέρασαν χθες την είσοδο των φυλακών Κορυδαλλού, για να παραδώσουν στην 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου την κλήση για ανωμοτί κατάθεση, την οποία θα δώσει ως μοναδική – προς το παρόν – ύποπτη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Στόχος της 33χρονης είναι μετά την προθεσμία που ζήτησε το μεσημέρι, να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα με υπόμνημα.

Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι στις 4 Ιουλίου, θα καταθέσει ενώπιον αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών, είτε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, είτε στη ΓΑΔΑ, που είχε οδηγηθεί και στις 30 του περασμένου Μαρτίου, όταν συνελήφθη μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλο, η ψυχολογική της διάθεση έχει μεταπτώσεις το τελευταίο 24ωρο.

Αλλοτε οργισμένη για την «αδικία» – όπως υποστηρίζει – που βιώνει και άλλοτε φοβισμένη, αφού πιστεύει ότι θα της ασκηθούν νέες διώξεις. Μένει σταθερή στην πάγια γραμμή της, ωστόσο, να αρνείται κάθε ανάμειξη στα δύο εγκλήματα, επιμένει πως όσο οι τρεις κόρες της ζούσαν, έκανε τα πάντα για το καλό τους και ότι είναι θύμα μιας σκευωρίας που στήθηκε, για να κλείσει η υπόθεση της Πάτρας.

Η 33χρονη μπορεί να έχει σταματήσει τις δηλώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις για τον Μάνο Δασκαλάκη, όμως στους δικηγόρους της, φαίνεται πως μιλάει ακόμα για εκείνον. Τα λόγια του κ. Παπαδόπουλου είναι ενδεικτικά:

«Η κουβέντα που λέει είναι ότι με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι, με κατηγορεί και ο σύζυγός μου, που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά. Θεωρούσε ότι θα έπρεπε να της προσφέρεται από αυτόν η ηθική στήριξη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου