ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλάρι: Σκύλος Ντόγκο Αρτζεντίνο κατασπάραξε κοκόνι – Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ οδηγός αυτοκινήτου

κεφαλάρι-σκύλος-ντόγκο-αρτζεντίνο-κα-880806

Ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (09.12.2022) στο Κεφαλάρι, καθώς ένα μεγαλόσωμο σκυλί ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε και κατασπάραξε ένα μικρότερο σκυλάκι ράτσας κοκόνι. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας του μικρού σκύλου, η οποία τραυματίστηκε και κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του Ντόγκο Αρτζεντίνο αλλά και του άντρα που τον φιλοξενούσε.

Η γυναίκα βρίσκονταν την περασμένη Παρασκευή (09.12.2022) με τον σκύλο της ράτσας κοκίνι στο Κεφαλάρι, όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε στο κατοικίδιο της. Στην προσπάθεια της να σώσει τον σκύλο, επιτέθηκε και στην ίδια τραυματίζοντας την. Τις φωνές της γυναίκας άκουσε ιδιωτικός security που προσπάθησε να την βοηθήσει, δίνοντας κι εκείνος μάχη για να απομακρύνει το Ντόγκο Αρτζεντίνο. Αυτό όμως δεν στάθηκε δυνατό και ο σκύλος επιτέθηκε και στον ίδιο.

Πάνω στον πανικό σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, μια σκούρα BMW, και ο οδηγός επιχείρησε να σώσει το κοκόνι από το Ντόγκο Αρτζεντίνο. Ο μεγαλόσωμος Ντόγκο Αρτζεντίνο του επιτέθηκε, δαγκώνοντας τον στο πόδι, και εκείνος τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές, οι οποίες μέσω του τσιπ που είχε το Ντόγκο Αρτζεντίνο εντόπισαν αρχικά την ιδιοκτήτρια του και στη συνέχεια τον άνδρα που το φιλοξενούσε για λίγες ημέρες, ο οποίος και συνελήφθη. Στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, δήλωσε ότι ο σκύλος είχε ξεφύγει από το σπίτι του.

Η ιδιοκτήτρια του μικρού σκύλου, που κατασπαράχθηκε από το Ντόγκο Αρτζεντίνο και ενώ η ίδια έχει τραύματα στο σώμα της, έχει καταθέσει μήνυση τόσο κατά του άνδρα που φιλοξενούσε τον μεγαλόσωμο σκύλο, όσο και κατά της ιδιοκτήτριας του.

Ο άνδρας που πυροβόλησε τον σκύλο, ενώ είχε δεχθεί ισχυρή δαγκωματιά στο πόδι, αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου