ΕΛΛΑΔΑ

Πισπιρίγκου: Τα 198 “ψευδοτέστ” στην Τζωρτζίνα & οι ανεξήγητες βραδυκαρδίες στο σπίτι

πισπιρίγκου-τα-198-ψευδοτέστ-στην-τζ-851206

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θρίλερ της Πάτρας «γκρεμίζουν» τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Χθες, υπήρξε η πληροφορία ότι η 33χρονη κατηγορούμενη είχε στείλει 180 “σήματα” στους γιατρούς μέσα σε ένα 7μηνο, προκειμένου να τους δείξει ότι η Τζωρτζίνα είχε καρδιολογικά προβλήματα. Σήμερα, έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με καταθέσεις γιατρών του Ωνασείου, τα συνολικά “ψευδοτέστ” που έκανε στην 9χρονη κόρη της για να πείσει τους γιατρούς ότι έχει αρρυθμίες, έφτασαν τα 198 μέσα σε 7 μήνες. Όπως λένε γιατροί, σε άλλες περιπτώσεις με άλλα παιδιά με απινιδωτή που έχουν υπαρκτό καρδιολογικό πρόβλημα, ο μέσος αριθμός τεστ που γίνονται από γονείς είναι 15 με 20 το ίδιο χρονικό διάστημα. Σημειώνεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση και τις ιστολογικές εξετάσεις αποδείχθηκε ότι η καρδιά της Τζωρτζίνας δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου μετέδιδε δεδομένα λίγο πριν δώσει την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, ενώ έφτασε να σταματήσει την προσπάθεια ανάνηψης για να… μεταδώσει δεδομένα, κάτι που είχε προκαλέσει εντύπωση στους γιατρούς.

Αποκαλύπτεται, όμως, και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Τα περιστατικά βραδυκαρδίας δεν ήταν μόνο στο νοσοκομείο και τα οποία κατέγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να τα δείξει στους γιατρούς. Σύμφωνα με το MEGA, όπως κατέγραψε ο βηματοδότης το 9χρονο κορίτσι είχε ανεξήγητες βραδυκαρδίες στο σπίτι της, τον Δεκέμβριο του 2021, χωρίς κανείς από το περιβάλλον της να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Συγκεκριμένα, από τις καταθέσεις γιατρών του Ωνασείου και από την εταιρεία που διαχειριζόταν τον βηματοδότη, προκύπτει ότι στα τέλη Δεκεμβρίου με Αρχές Ιανουαρίου, όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο σπίτι της παρουσίαζε βραδυκαρδίες και είχε ενεργοποιηθεί ο βηματοδότης (έως και 6 ώρες την ημέρα). Σημειώνεται ότι τους προηγούμενους μήνες δεν είχε υπάρξει σχετικό επεισόδιο.

Έρχονται καταθέσεις συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι μετά τους γιατρούς, σειρά να καταθέσουν θα πάρουν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, και άλλα πρόσωπα από τον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο. Στόχος είναι να ερωτηθούν οι συγγενείς γενικά για την υπόθεση, αλλά και για δύο συγκεκριμένα περιστατικά. Τον θάνατο της Ίριδας και την πρώτη εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο στην Πάτρα.

Κι αυτό, γιατί η 9χρονη ήταν σε άλλο σπίτι της οικογένειας, παρουσία άλλων προσώπων. Υποτίθεται ότι εισήχθη στο νοσοκομείο επειδή είχε κάτι σοβαρό, ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς. Οι Αρχές θέλουν να εξετάσουν τι ακριβώς έγινε με εκείνη την εισαγωγή της Τζωρτζίνας, καθώς υπέστη στη συνέχεια ανακοπή, παρότι μέχρι τότε ήταν υγιέστατη.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου