ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αστυνομικός κινείται ανάποδα σε δρόμο με ανασφάλιστο scooter

αστυνομικός-κινείται-ανάποδα-σε-δρόμ-873544

Tη γνωστή στους περισσότερους παροιμία του «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» θυμίζει η ιστορία με πρωταγωνιστή έναν αξιωματικό της Τροχαίας.

Σύμφωνα με καταγγελία και το ρεπορτάζ του Lamia Report, ο αναβάτης του δίκυκλου που πρωταγωνιστεί σε ένα σύντομο βίντεο και παραβιάζει απροκάλυπτα τη σήμανση που απαγορεύει την είσοδο στον συγκεκριμένο δρόμο, κινούμενος ανάποδα είναι αξιωματικός της Τροχαίας Λιβαδειάς.

Μάλιστα, η καταγγελία για την προκλητική παράβαση του ΚΟΚ από τον αξιωματικό της Τροχαίας συνοδεύεται από την πληροφορία ότι το συγκεκριμένο δίκυκλο εμφανίζεται ανασφάλιστο τα τελευταία τρία χρόνια.

Αν και μένει να αποδειχθεί αν οι παραπάνω καταγγελίες ευσταθούν, το φαινόμενο των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας να παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ακόμα και όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος δεν είναι σπάνιο, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για το αν ο Νόμος ισχύει και για εκείνους που οφείλουν όχι μόνο να τον τηρούν αλλά και να τον επιβάλλουν, δίνοντας το «καλό παράδειγμα».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου