ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος Σωματείου Εκδιδόμενων: «Δεν έχουμε σχέση με την κυρία που μίλησε για τη 12χρονη»

πρόεδρος-σωματείου-εκδιδόμενων-δεν-872767

Σε διάψευση πως η γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, έχει σχέση με το Σωματείο, προχώρησε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.

Η γυναίκα, που εμφανίστηκε κρατώντας ένα USB stick στα χέρια έξω από την Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης, είπε πως ονομάζεται Ντίνα Καρατζιώτη και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος.

«Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούργια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά. Ο Ηλίας Μίχος είχε επισκεφτεί τον οίκο ανοχής μου στο Γκάζι μαζί με τη 12χρονη, την εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες, σε πολιτικούς και καλλιτέχνες» είπε η ίδια.

Μιλώντας στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η κα. Έλλη Κανελλοπούλου ξεκαθάρισε πως η εν λόγω κυρία παριστάνει πως είναι πρόεδρος του Σωματείου, επειδή «έχει σοβαρά προβλήματα», τονίζοντας πως «δεν πρέπει να δίνει κανείς βάση στα λεγόμενά της».

«Η κυρία αυτή δεν υπήρξε ποτέ μέλος του Σωματείου. Ούτε πρόεδρος ήταν. Καμία σχέση. Δεν έχει οίκο ανοχής. Στις κρεβατοκάμαρες δεν υπάρχουν κάμερες, μόνο στην είσοδο. Θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη για την κυρία αυτή. Η Καρατζιώτη λέει ψέματα. Είναι πολύ χοντρό αυτό που έκανε. Δεν βάζουμε παιδιά μέσα στους οίκους ανοχής. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν κάμερες μέσα στα σπίτια. Δεν έχουν βάση οι ισχυρισμοί της…», είπε η ίδια.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου