ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έστηνε καρτέρι σε λαϊκές και εκκλησίες – Έριχνε κάτω ηλικιωμένες και τις έκλεβε

θεσσαλονίκη-έστηνε-καρτέρι-σε-λαϊκές-870363

Καρτέρι σε ηλικιωμένες γυναίκες έστηνε ένας 26χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τις έσπρωχνε για να πέσουν στο έδαφος και έκλεβε τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Ο 26χρονος συνελήφθη για 29 περιπτώσεις ληστειών δρόμου, από τον Ιούνιο του 2020 στις περιοχές της Χαριλάου και της Κάτω Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως κατάφεραν έπειτα από μεθοδική έρευνα να προβούν στην ταυτοποίηση ατόμου το οποίο εμπλέκεται σε πληθώρα ληστειών σε βάρος πεζών ηλικιωμένων γυναικών.

Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος του 7ου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης ενώ εξιχνιάστηκαν συνολικά 29 περιπτώσεις ληστειών δρόμου.

Ειδικότερα, ο 26χρονος από τον Ιούνιο του 2020, κινούμενος στις περιοχές της Χαριλάου και της Κάτω Τούμπας, εντόπιζε ηλικιωμένες γυναίκες που είτε μετέβαιναν είτε επέστρεφαν από εκκλησίες και από λαϊκές αγορές και όταν αυτές βρίσκονταν σε μη πολυσύχναστους δρόμους, τις προσέγγιζε με ταχύτητα και τις απωθούσε βίαια από πίσω με αποτέλεσμα την πτώση των θυμάτων στο έδαφος και την αφαίρεση από αυτές προσωπικών τους αντικειμένων.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου