ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Άγριο ξύλο σε beach bar του νησιού – Δείτε το απίστευτο βίντεο

μύκονος-άγριο-ξύλο-σε-beach-bar-του-νησιού-δ-869853

Απίστευτα πράγματα στο νησί των Ανέμων…

Χαμός επικράτησε για αρκετή ώρα το μεσημέρι τη Κυριακής σε πολύ γνωστό beach restaurant στην παραλία της Παράγκας στη Μύκονο, με μεθυσμένους θαμώνες να παίζουν ξύλο μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων πελατών, οι οποίοι κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φασαρία ξεκίνησε όταν μια παρέα που είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ άρχισε να παρενοχλεί τα άτομα μιας άλλης παρέας. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν τους μεθυσμένους θαμώνες να παρενοχλούν τις γυναίκες της άλλης παρέας.

Ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή με μπουνιές να κλοτσιές να ανταλλάσσονται εκατερωθεν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, οι υπαίτιοι της συμπλοκής -οι οποίοι είναι Γερμανοί Τουρκικής καταγωγής, μάλιστα ο ένας πυγμάχος- χτύπησαν και μέλη του προσωπικού του μαγαζιού που είχαν τρέξει να χωρίσουν τις δυο πλευρές.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο μαγαζί επικρατεί ο απόλυτος χαμός, με τις δύο πλευρές να… εκτοξεύουν ότι βρίσκουν μπροστά τους. Όλα αυτά, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη και το beach bar μετατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε ρίνγκ.

Δείτε το βίντεο…

Τελικά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης με ψύχραιμες ενέργειες κατάφεραν να σταματήσουν τον καυγά και στη συνέχεια προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε εκείνους που είχαν τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου