ΕΛΛΑΔΑ

Ίλιον: Ελεύθερη με όρους η 14χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού

ίλιον-ελεύθερη-με-όρους-η-14χρονη-κατηγ-866158

Ελεύθερη με τον όρο της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό αφέθηκε η 14χρονη κατηγορούμενη που απολογήθηκε σήμερα για τη σοκαριστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον.

«Υποβάλαμε ένα εκτενές απολογητικό υπόμνημα με το οποίο προσπαθούμε να αποσείσουμε όλες αυτές τις σοβαρές κατηγορίες. Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε και αυτό το περιστατικό διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα, αυτό στο οποίο ήταν η ίδια παρούσα.

Αυτό που της συστήθηκε είναι να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό μέχρι το δικαστήριο. Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο» τόνισε ο δικηγόρος της, Μάρκος Τσιώγκας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 14χρονης.

Η ανήλικη έχει κατονομαστεί από το 15χρονο θύμα του ομαδικού βιασμού πως ήταν παρούσα και παρακολουθούσε ένα από τα περιστατικα κακοποίησης του. Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα διατηρεί και σχέση με ένα εκ των ανηλίκων που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί για την υπόθεση εννέα απολογίες. Έξι ανήλικοι ηλικίας 15 με 17 ετών έχουν οδηγηθεί στις φυλακές ενώ δύο αγόρια και η 14χρονη έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

newsit.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου