ΕΛΛΑΔΑ

Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το πρωί η μητέρα της 12χρονης – Κρίνεται η αίτηση αποφυλάκισης

στο-συμβούλιο-πλημμελειοδικών-το-πρω-864289

Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Η 37χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη από τον περασμένο Οκτώβριο για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας, με τον δικηγόρο της να έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης εδώ και περίπου δύο μήνες.

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου θα εξεταστεί το αίτημά της και θα αποφασιστεί αν θα αφεθεί προσωρινά ελεύθερη ή θα παραμείνει προφυλακιστέα.

Από την αρχή, η 37χρονη μητέρα αρνείται κάθε εμπλοκή της σε μαστροπεία εις βάρος της ανήλικης κόρης της, κάτι που αναμένεται να καταθέσει και στους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα κρίνουν την τύχη της.

Συγκέντρωση υπέρ της μητέρας στην Ευελπίδων

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό της αναμένεται να βρεθούν τα δύο ενήλικα παιδιά της.

Παράλληλα, η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα, με ανάρτησή της στο Facebook, καλεί την Παρασκευή 13/1 στις 9.30 στα δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 9, «σε συμπαράσταση στην οικογένεια και τη μητέρα, την ώρα που θα εξεταστεί από το δικαστικό συμβούλιο το αίτημα αποφυλάκισής της».

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας, συνεχίζει να ζει με τη θεία της εκτός Αθηνών, ενώ κάθε 15 ημέρες επισκέπτεται ψυχολόγο, ύστερα από ιδιωτική πρωτοβουλία αφού, όπως έχει καταγγελθεί τόσο από τη Λαϊκή Συνέλευση, όσο και από τη θεία, αλλά και τους δικηγόρους του κοριτσιού, «η Πολιτεία είναι απούσα» σε ό,τι αφορά την ψυχολογική και υλική υποστήριξη της οικογένειας.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου