ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ανοίγει νέος κύκλος συλλήψεων για την υπόθεση της 12χρονης

σεπόλια-ανοίγει-νέος-κύκλος-συλλήψεω-860538

Στη λίστα των 212 ατόμων που συνομιλούσαν με το ανήλικο κορίτσι από τα Σεπόλια επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των δικαστικών αρχών, μετά την ολοκλήρωση των στοιχείων της λίστας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλη Λαμπρόπουλο, η λίστα με τα πλήρη στοιχεία των προσώπων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη στο blindchat.gr ολοκληρώθηκε και απεστάλη στις διωκτικές αρχές, προκειμένου να αξιολογηθεί.

Στη λίστα, πέρα από τα ονόματα που προέκυψαν από την αντιστοίχηση των διευθύνσεων IP, υπάρχει και αναλυτικά το τι έκανε ο κάθε ένας συνομιλητής της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον οι δικαστικές αρχές θα εξετάσουν το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών, και θα αναζητήσουν παράνομες συναλλαγές που μπορεί να περιλαμβάνουν ανταλλαγή ή αγορά υλικού παιδικής πορνογραφίας ή και μετάδοση αντίστοιχου υλικού σε live streaming.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 12χρονη είχε υποστηρίξει στις καταθέσεις της στις αστυνομικές αρχές ότι ο Ηλίας Μίχος της είχε ζητήσει πονηρές φωτογραφίες προκειμένου να τις στέλνει στους υποψήφιους «παιδοβιαστές».

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου