ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Τους λεηλάτησαν το σπίτι την ώρα που κοιμόντουσαν

ρόδος-τους-λεηλάτησαν-το-σπίτι-την-ώρα-858423

Η διάρρηξη ολοκληρώθηκε και οι δράστες έφυγαν με τα χρήματα που βρήκαν. Έψαξαν παντού και έκαναν το σπίτι άνω – κάτω, την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν.

Θρασύτατη διάρρηξη, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ροδιακή», οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται σε κεντρική περιοχή στην Ανάληψη και να λεηλατήσουν το διαμέρισμα την ώρα που το ζευγάρι κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι ηλικίας 60 έως 65 ετών περίπου, κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του, αλλά είχαν ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες του διαμερίσματός τους.

Κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, οι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν αυτό ακριβώς το γεγονός και αφού σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι, μπήκαν στο διαμέρισμα.

Πώς έδρασαν

Με προσεκτικές κινήσεις, για να μη γίνουν αντιληπτοί, λεηλάτησαν το διαμέρισμα, αρπάζοντας χρήματα που βρήκαν μέσα σε αυτό (από τις πρώτες πληροφορίες, δεν ήταν σημαντικό το ποσό) καθώς επίσης και διάφορα προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες. Ευτυχώς οι διαρρήκτες δεν πείραξαν το ζευγάρι που κοιμόταν στο δίπλα δωμάτιο.

Όταν το πρωί οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος ξύπνησαν και είδαν τι είχε συμβεί, αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, την έρευνα έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, αξιοποιώντας μαρτυρίες, στοιχεία και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου