ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στη Θήβα: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια των δραστών

πυροβολισμοί-στη-θήβα-έφοδος-της-ελ-ασ-857827

Έφοδο στα σπίτια των δύο οικογενειών που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στο οικισμό των Ρομά στη Θήβα έκαναν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που συμμετείχαν αλλά και να βρουν τον οπλισμό με τον οποίο τραυματίστηκε δυο ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Οι αστυνομικοί μαζί με δικαστικό λειτουργό, έφτασαν έξω από τα σπίτια των εμπλεκόμενων στον οικισμό των Ρομά στη Θήβα, όπου σημειώθηκε και το περιστατικό με τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με το permissos.gr, τα μέλη των δύο οικογενειών όμως είχαν κλειδώσει τα σπίτια τους και είχαν φύγει από αυτά.

Στις έρευνες που έκαναν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν βρήκαν όπλα ή κάποιο άλλο ενοχοποιητικό στοιχείο, ενώ όπως προέκυψε οι δράστες δεν χρησιμοποίησαν καραμπίνες αλλά 9αρια περίστροφα.

Κατά την χθεσινή ανταλλαγή πυροβολισμών που ξεκίνησε με αφορμή όπως φαίνεται την ένταση της μουσικής, τραυματίστηκαν δύο ανήλικα παιδιά.

Ένα 5χρονο αγοράκι κι ένα 7χρονο κοριτσάκι. Η επτάχρονη που είχε τραυματιστεί πιο σοβαρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο 5χρονος πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο οικογένειες είχαν διαφορές από το παρελθόν, ενώ οι εμπλεκόμενοι έχουν εξαφανιστεί προκειμένου να γλιτώσουν την αυτόφωρη διαδικασία.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου