ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια

θεσσαλονίκη-κατέληξε-η-21χρονη-φοιτήτρ-855810

Δεν τα κατάφερε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας.

Όπως αναφέρει η ERT και η ιστοσελίδα thesstoday.gr, η 21χρονη το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ύστερα από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η φοιτήτρια ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει μιλώντας στο ThessToday.gr: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 21χρονη, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Το βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 21χρονης

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα αφότου η 21χρονη Εμμανουέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη. Το μαύρο skoda που οδηγούσε ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής αφού έχει χτυπήσει και εγκαταλείψει την γυναίκα, διαφεύγει από την οδό Ιασωνίδου, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου