ΕΛΛΑΔΑ

Αχαϊα: Άγριο ξύλο σε βάφτιση – Δεν σεβάστηκαν τίποτα με τις ύβρεις να «παγώνουν» ακόμα και τον ιερέα

αχαϊα-άγριο-ξύλο-σε-βάφτιση-δεν-σεβά-855299

Η βάφτιση στην Αχαϊα σημαδεύτηκε από ένα θερμό επεισόδιο. Δύο καλεσμένοι πλακώθηκαν με τις βαριές κουβέντες που ακούγονταν να προκαλούν οργή. Εικόνες ντροπής που προκαλούν αντιδράσεις…

Οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν καλεσμένοι σε βάφτιση που έγινε στην Αχαϊα. Όπως αποδείχθηκε όμως, πήγαν στην εκκλησία με άγριες διαθέσεις. Μπορεί την επίμαχη στιγμή να βγήκε από τον ναό, όμως οι ύβρεις και οι φωνές τους ακούγονταν και κάποια στιγμή, έκαναν τον ιερέα να σταματήσει και να ρωτήσει για τα όσα συνέβαιναν. Συγγενείς τους, έσπευσαν να τους χωρίσουν μετά από έναν άγριο καυγά που κράτησε κοντά στα 10 λεπτά.

Πιο αναλυτικά «της κακομοίρας» έγινε σε βάφτιση προ ημερών σε περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα. Δύο προσκεκλημένοι αγνόησαν το μυστήριο εντός του ναού, δεν υπολόγισαν γονείς, νονούς, καλεσμένους και πιάστηκαν κανονικά στα χέρια! Επρόκειτο για γνωστούς του ζευγαριού, οι οποίοι κατά κάποιους είχαν οικονομικές διαφορές και κατ’ άλλους… «μήλον της Εριδος» ήταν μία γυναίκα!

Σύμφωνα με το pelop.gr, το επεισόδιο έγινε, βέβαια, έξω από την εκκλησία, με κάποιους καλεσμένους να παρεμβαίνουν και με μεγάλη δυσκολία να καταφέρνουν, εν τέλει, να τους χωρίσουν.

Ολοι, πάντως, αναστατώθηκαν κι ευτυχώς οι δύο άνδρες αποφάσισαν δαρμένοι και τσαλακωμένοι -να αποχωρήσουν, γιατί -σίγουρα- αν βρίσκονταν μαζί και στο τραπέζι, θα υπήρχε συνέχεια και ίσως έπεφταν και… «καρεκλιές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου