LIFE STYLE

Στέλιος Ρόκκος: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του για την περιπέτεια υγείας του

στέλιος-ρόκκος-οι-πρώτες-δηλώσεις-της-852277

Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίστηκε ο Στέλιος Ρόκκος, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε χθες στην Λήμνο, στο νησί όπου ζει.

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε σε πρωινή εκπομπή, προκειμένου να μεταφέρει για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Περάσαμε μια περιπέτεια»

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει» είπε αρχικά η Λελέ Γκόφα.

«Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Ρόκκος το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, η οποία μέχρι το βράδυ γινόταν όλο και πιο αφόρητη, κάτι που τον έκανε τελικά να μεταβεί στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι υπέστη έμφραγμα και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται.

Τοπικά μέσα της Λήμνου αναφέρουν ότι ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με τους γιατρούς να παρατηρούν τα συμπτώματα εμφράγματος και να ζητούν την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου