ΕΛΛΑΔΑ

Kόρινθος: Άνδρας χτύπησε και τραυμάτισε αστυνομικό με καδρόνι μέσα σε εκκλησία

kόρινθος-άνδρας-χτύπησε-και-τραυμάτισ-852142

Το περιστατικό συνέβη μέσα στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου

Επίθεση με καδρόνι δέχθηκε αστυνομικός στην Κόρινθο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα korinthostv.gr.

Το περιστατικό συνέβη μέσα στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου όταν ένας άνδρας που έκανε φασαρία εντός του ιερού ναού, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε στο σημείο μπήκε εντός του ιερού ναού προκειμένου να απομακρύνουν τον άνδρα, με τον δράστη να επιτίθεται στους αστυνομικούς με καδρόνι, τραυματίζοντας τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στο κεφάλι, καθώς τον χτυπούσε επανειλημμένα. Στο σημείο έφτασαν και άλλα περιπολικά και ο δράστης συνελήφθη.

O αστυνομικός μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Oι ιατροί έκαναν τρία ράμματα στον αστυνομικό, ο οποίος παρέμεινε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για περαιτέρω εξετάσεις.

«Ο δράστης έχει συλληφθεί και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας Χρήστος Βλαχοπάνος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου