ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο – Άγνωστοι τους έδεσαν και τους λήστεψαν

εφιάλτης-για-οικογένεια-στο-παλαιό-φά-852119

Εφιαλτικές ώρες έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης γονείς και τα δύο μικρά παιδιά τους, στο Παλαιό Φάληρο, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Οι κακοποιοί φίμωσαν και έδεσαν τα παιδιά, τη μητέρα και τον πατέρα και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι, όπου βρήκαν χρήματα και κοσμήματα και αφού τα άρπαξαν, εξαφανίστηκαν.

Είχαν στήσει καρτέρι

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας, ένας 55χρονος επιχειρηματίας, έφτασε στην πολυκατοικία, όπου διέμενε ο ίδιος και η οικογένειά του. Εκεί τον περίμεναν τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, κρατώντας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καραμπίνα. Οι δράστες ακινητοποίησαν, τον απείλησαν και εν συνεχεία τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά τους.

Οι δράστες τους έδεσαν όλους, και απείλησαν την οικογένεια, προκειμένου να αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Όπως μεταδίδεται, οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι. Τελικά πήραν κοσμήματα και ρολόγια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της ληστείας, ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, των κακοποιών, καθώς επίσης και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

Από το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός. Η Αστυνομία θεωρεί ότι το χτύπημα ήταν προσχεδιασμένο κι ότι οι ληστές παρακολουθούσαν τον πατέρα και ήξεραν τι ώρα σχολάει από τα δουλειά του.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου