ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής – Η οικογένεια δωρίζει τα όργανά του

πάτρα-κλινικά-νεκρός-ο-22χρονος-ποδοσφα-852088

Κλινικά νεκρός είναι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Η είδηση αυτή βύθισε στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Ο νεαρός κατέρρευσε το Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του στην Πάτρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο νεαρός είχε εγκεφαλική αιμορραγία.

Δωρίζουν τα όργανά του

Οι γονείς του 22χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ενημερώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, από τους γιατρούς και πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr.

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!» έγραψε σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο η θεία του 22χρονου.

Ο Σκόνδρας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι, ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία, ενώ είναι ανιψιός του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πετρούτσου, ο οποίος ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την κατάστασή του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου