ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός: Διπλή εξαφάνιση ανήλικων κοριτσιών από δομή στη Θεσσαλονίκη

συναγερμός-διπλή-εξαφάνιση-ανήλικων-852040

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από δομή παιδικής προστασίας στην Θεσσαλονίκη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, εξέδωσε Missing Alert, επισημαίνοντας ότι ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Πρόκειται για τη 16χρονη Έλενα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την δομή στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.Η δεύτερη κοπέλα είναι η 15χρονη Μαρία, η οποία επίσης αναζητείται, όπως ενημέρωσε με νεότερη ανακοίνωση του ο Σύλλογος.

MISSING ALERT

Όπως αναφέρεται στο πρώτο Missing Alert, στις 9/1, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Μαρία Μ. 15 ετών.

Η Μαρία Μ. έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει κοντά καστανά μαλλιά με ξανθιές ανταύγειες και καστανά μάτια.

Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι cargo, μια γκρι φούτερ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Το δεύτερο Missing Alert αναφέρει ότι στις στις 9/1, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Έλενα Κ. 16 ετών.

Η Έλενα Κ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλανά μάτια.

Φορούσε μια μαύρη Nike φούτερ, ένα μαύρο κολάν και λευκά Nike Air Force αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου