LIFE STYLE

Στο Πήλιο ο Σωτήρης Κοντιζάς

στο-πήλιο-ο-σωτήρης-κοντιζάς-851099

Στο Πήλιο βρίσκεται τις τελευταίες δύο ημέρες ο αγαπημένος σεφ και κριτής του Master Chef Σωτήρης Κοντιζάς για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε από προχθές γυρίσματα στο πλαίσιο διαφημιστικού σποτ για πασίγνωστη μάρκα αυτοκινήτων, τα οποία γίνονται στην πλατεία του Κισσού, αλλά και στις Αγριόλευκες. Στο διαφημιστικό σποτ μάλιστα συμμετέχει και ο Βολιώτης οδηγός Μανώλης Βούλγαρης, που βρίσκεται επίσης στο Πήλιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Τα πρώτα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη από προχθές και τα παρακολούθησαν κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής. Συνεργεία θα βρίσκονται και σήμερα στο Πήλιο για να ολοκληρώσουν τις λήψεις.

Το διαφημιστικό σποτ, στο οποίο η πασίγνωστη εταιρεία αυτοκινήτων θέλει να προωθήσει το νέο της μοντέλο, αναμένεται να προβληθεί σε περίπου έναν μήνα.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Σωτήρης Κοντιζάς επισκέπτεται με το νέο του αυτοκίνητο το Πήλιο και συναντιέται στον δρόμο με τον Βολιώτη Μανώλη Βούλγαρη, ο οποίος οδηγεί συλλεκτικό σπορ αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας.

Με τη διαφήμιση αναμένεται να προβληθεί και το Πήλιο και οι ιδιαίτερα όμορφες διαδρομές του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το Πήλιο. Ο σεφ είχε βρεθεί στο Βουνό των Κενταύρων και το περασμένο καλοκαίρι για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών και να συναντήσει τον συνάδελφο και καλό του φίλο Πάνο Ιωαννίδη.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου