ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή Έλληνα κτηνοτρόφου με Τούρκους στον Έβρο

συμπλοκή-έλληνα-κτηνοτρόφου-με-τούρκ-850607

Ένα περίεργο περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στον κάμπο των Φερών, κοντά στο Δέλτα του Έβρου, ανάμεσα σε έναν νεαρό κτηνοτρόφο και 5 Τούρκους πολίτες που είχαν μπει παράνομα στο ελληνικό έδαφος για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, το επεισόδιο συνέβη όταν ο κτηνοτρόφος από τις Φέρες ενώ πρόσεχε τις αγελάδες του οι οποίες έβοσκαν στην περιοχή, αντιλήφθηκε τους 5 Τούρκους, δυο άνδρες και δυο γυναίκες μαζί με ένα παιδί, να έχουν περάσει από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα.

Ο κτηνοτρόφος τους ζήτησε να καθίσουν κάτω και να ακουμπήσουν τα σακίδια και τα κινητά τους, μέχρι να έρθει η αστυνομία για να τους παραλάβει και έστειλε μήνυμα από το κινητό του στις αρχές.

Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά και ξαφνικά δέχθηκε άγρια επίθεση των δύο ανδρών αλλά και των γυναικών τους, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν. Ο νεαρός κτηνοτρόφος αντέδρασε και πάλεψε μαζί τους, ενώ σε λίγα λεπτά έφτασαν και οι αστυνομικοί στην περιοχή. Τους συνέλαβαν μάλιστα όλους και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών, όπου ο Φεριώτης κτηνοτρόφος υπέβαλε μήνυση εναντίον τους για την επίθεση, ενώ τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για παράνομη είσοδο στην χώρα.

Την ώρα που ο νεαρός ετοιμαζόταν να αποχωρήσει, άκουσε έκπληκτος τους αστυνομικούς να τον ενημερώνουν ότι και αυτός είναι κατηγορούμενος, μετά από απαίτηση των Τούρκων.

Σύμφωνα πάντα με το evrow-news.gr οι Τούρκοι “απείλησαν” ότι έστειλαν βίντεο από τα κινητά τους σε ανθρώπους με τους οποίους έχουν επαφές στην Ελλάδα και αυτοί επικοινώνησαν με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκβιάζοντας πως θα τα δώσουν στην δημοσιότητα υποστηρίζοντας ότι κακοποιήθηκαν, αν δεν συλληφθεί και δεν απαγγελθούν κατηγορίες και στον Έλληνα κτηνοτρόφο.

Έτσι παρέμεινε και αυτός στο Αστυνομικό Τμήμα και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης, μαζί με τους Τούρκους.

πηγή: Evros-news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου