ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Αυτοσχέδιοι αγώνες μποξ από νεαρούς – Σε απόγνωση οι κάτοικοι [βίντεο]

κυψέλη-αυτοσχέδιοι-αγώνες-μποξ-από-νε-847431

Την ηρεμία τους έχουν χάσει οι κάτοικοι στην Κυψέλη, αφού τον τελευταίο καιρό η περιοχή τους έχει μετατραπεί σε “ρινγκ” για… αυτοσχέδιους αγώνες μποξ.

Στην πλατεία πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη νεαροί στήνουν αγώνες μποξ, με… διαιτητές και θεατές, εν τη απουσία της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Mega, κόλαση έχει γίνει η ζωή των κατοίκων αφού δεν μπορούν ούτε να βγουν από το σπίτι τους όταν νυχτώσει.

Έχουν ξεπεράσει τα όρια της απόγνωσης, και δηλώνουν μόνοι, αβοήθητοι και απελπισμένοι. Οι κάτοικοι απαιτούν από την πολιτεία να πάρει μέτρα για την ασφάλεια τόσο των ίδιων, όσο και των νεαρών που συμμετέχουν στους αγώνες μποξ του δρόμου, καθώς κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τραυματιστούν.

“Εδώ και 25 χρόνια η κατάσταση στη γειτονιά γίνεται ολοένα και χειρότερη, έχει πάρει τον κατήφορο. Η κατάσταση χειροτερεύει και κανείς δεν μας υποστηρίζει. Τα βράδια παίζουν ξύλο. Προχθές τσακώθηκαν, αίματα παντού. Οι κάτοικοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσούλα, κάτοικος Κυψέλης, στο Mega.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου