ΕΛΛΑΔΑ

Γριούλα έπεσε θύμα απατεώνων

γριούλα-έπεσε-θύμα-απατεώνων-84325
Τις οικονομίες μιας υπέργηρης γυναίκας έβαλαν στο μάτι δυο αδίστακτοι απατεώνες, από αυτούς που «οργώνουν» τα χωριά της δυτικής Μακεδονίας τους τελευταίους μήνες. Και κατάφεραν να τις αρπάξουν πείθοντάς την ότι βοηθούσε το παιδί της να ξεχρεώσει.
Οι δύο άγνωστοι άνδρες χτύπησαν την πόρτα της 91χρονης γυναίκας στο σπίτι της στο Νέο Καύκασο Φλώρινας και της ξεφούρνισαν το γνώριμο πια παραμύθι, ότι τάχα ο γιος της τους χρωστούσε χρήματα απειλώντας ότι θα τον έκλειναν στην φυλακή αν δεν τους ξεχρέωνε! Η ηλικιωμένη φοβήθηκε για την τύχη του παιδιού της και προθυμοποιήθηκε να το «ξαλαφρώσει», όπως πίστευε, από το χρέος.

Όμως, οι οικονομίες που είχε ήταν μόνο 800 ευρώ και δεν επαρκούσαν για να καλύψουν την υποτιθέμενη οφειλή. Οι αδίστακτοι δράστες… συμβιβάστηκαν να συμπληρώσει η εύπιστη γριούλα με τα κοσμήματά της, τα οποία πήραν μαζί με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Όταν η 91χρονη επικοινώνησε με το γιο της για να του αναγγείλει τα… χαρμόσυνα νέα, κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει και κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Κλεινών που προσπαθεί τώρα να ανακαλύψει τα ίχνη των απατεώνων.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου