ΕΛΛΑΔΑ

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Ο δράστης τους αιφνιδίασε – Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση-θρίλερ

διπλή-δολοφονία-στο-λουτράκι-ο-δράστη-841447

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι, με θύμα μία 43χρονη γυναίκα από την Ουκρανία και έναν 42χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δράστης πιθανόν αιφνιδίασε τα θύματά του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη πάλης στις σορούς. Πληροφορίες αναφέρουν πως προσδιορίστηκε και το όπλο του εγκλήματος, με το οποίο ο δράστης κατάφερε τραύματα στο κεφάλι, και μάλιστα από τα πλάγια, στα θύματα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε ένα μικρό τσεκούρι είτε μπαλτά, χτυπώντας με μανία την άτυχη γυναίκα και τον άνδρα.

Το έγκλημα συνέβη στην εξοχική κατοικία, που νοίκιαζε η 43χρονη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού μπήκε στην οικία και διέπραξε τη διπλή δολοφονία, ο δράστης πήρε τα κλειδιά του σπιτιού αλλά και του αυτοκινήτου της γυναίκας, κλείδωσε την εξώπορτα και εξαφανίστηκε. Από το σπίτι λείπουν τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων όσο και τα πορτοφόλια τους.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, στη συνέχεια ο δράστης πήρε το αυτοκίνητο της 43χρονης και το έκαψε στην περιοχή Βηθλεέμ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 λεπτών από την εξοχική κατοικία.

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε το αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες, εικάζει πως ο δράστης πρέπει να ήξερε καλά την περιοχή, καθώς το σημείο όπου εγκατέλειψε το όχημα ήταν απόμερο.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση είναι η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία έμαθε για τον θάνατο της μητέρας της από τα μέσα ενημέρωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου